Slider

Tallinnapäivä

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

P3150620 P3150615-2 P3150630 P3150604-2 P3150608-2

Terkkuja täältä kävelemisestä väsähtäneeltä tytöltä! Me lähdettiin tänään äitini kanssa pyörähtämään Tallinnassa pienellä päiväreissulla. Tallinna oli ihana niin kuin aina. Miten siellä etenkin vanhassa kaupungissa niin tuntuukin, että olisi jossain kauempana Euroopassa? En varmaan ikinä lakkaa ihastelemasta vanhaa kaupunkia, vaikka sen olisinkin jo monta kertaa nähnyt. Huokailinkin tänään äidilleni, että asuisinpa mäkin joskus kuvien kaltaisessa pastellipinkissä talossa :D Oltiin tän päiväreissun suhteen iloisia siitä, että saatiin kiva keväisen aurinkoinen päivä sekä päästiin ekaa kertaa uudelle Megastar-laivalle. Siis miten kivasti se olikaan sisustettu?! En siis yleensä ole mikään laivaintoilija, mutta tämä oli oikeasti hieno! Mageita yksityiskohtia joka puolella ja vaalea skandinaavinen yleisilme. Tuossa sen taas huomaa, miten suuri vaikutus sisustuksen ilmeellä on viihtyvyyteen ja ylipäätään matkustusmukavuuteen. Tällä reissulla mä myös shoppailin muutamia korealaisia ihonhoitotuotteita, joihin oon hurahtanut viimeaikoina ihan täysin niiden tehokkuuden ansiosta. Niistä ehkä tällä viikolla myöhemmin vähän lisää, oon jotenkin ihan tohkeissani niistä:D Nyt mä kuitenkin suuntaan suorinta tietä nukkumaan, nighty night

4 kommenttia:

 1. Oi että Tallinna on vaan aina yhtä nätti <3 ! Ihania kuvia ja kivan kuuloinen reissu teillä. Oispa Suomessakin ees ripaus Tallinnan vanhaa kaupunkia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, siellä on vaan niin oma fiiliksensä ja se on joka kerta yhtä ihana!❤️ Voi kiitos kovasti! :) Samaa toivoisin mäkin!!

   Poista
 2. Tallinna on kyl ihana paikka <3 Tosi kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinna tosiaan on aivan ihana.❤️ Kiitos paljon Saga!! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä