Slider

Stockholm vibes

torstai 23. maaliskuuta 2017

P3220019 P3210007-2 P3220010 P3220021

Hejsan! Nyt ollaan kotiuduttu pieneltä pikapyrähdykseltä Tukholmaan. Me siis käytiin jo kovaa vauhtia perinteeksi muodostuvalla Tukholmanristeilyllä isoäitini kanssa. Oli niin mukava viettää laatuaikaa kahdestaan! Ja Tukholmasta en edes ala jaarittelemaan niitä kaikkia ylistyslauseita joita mulla olisi sanottavana, riittäköön sanottavaksi se, että Tukholma lukeutuu yhdeksi mun sekä myös isoäitini lempparikaupungeiksi maailmassa. Tukholmassa meillä oli aika perus kaava, shoppailua, kaupungin ihastelua ja pysähdys jalkoja lepuuttamaan ja syömään johonkin kivaan kahvilaan. Musta on jotenkin niin kivaa, että mulla ja isoäidilläni on niin samanlaiset intressit. Tykätään molemmat sisustamisesta, muodista ja kosmetiikasta. Saatiinkin hyvät tovit kulumaan yhdessä mitä ihanimmissa ruotsalaisissa sisustuskaupoissa ja Sephorassa :D Olen niin onnellinen siitä, että olen saanut elämässäni tuntea kaksi melko erilaista ja ihanaa isoäitiä, joista toinen tosin on jo suojelemassa mua pilvenreunalta. Hän oli oikein perinteinen mummo, rakasti luontoa ja viihtyi hyvin kasvimaalla ja paistoi maailman parhaita lettuja. Toinen isoäitini on puolestaan edelleen niin muodin kuin kauneudenhoidonkin kuumimmalla aallonharjalla ja varmasti tulee reissaamaan suosikkikaupungeissaan ihan hamaan tappiin asti. Isovanhemmat on ihan parhaita! Huh,  ennenkun nyt ajaudun kovemmankin liikutuksen valtaan, lopetan nää höpöttelyt tähän. Palaillaan ehkä myöhemmin tällä viikolla mun pienen Sephora haulin merkeissä! :)

5 kommenttia:

 1. Siis isovanhemmat on parhautta <3 Sun isoäiti kuulostaa ihan super tyypiltä, heh!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano❤️ Haha joo hän on kyllä aivan huippu!!:)

   Poista
 2. Kirjoitat tosi ihanasti sun isoäideistä :) Isovanhempien kanssa kannattaa kyl pitää yhteyttä, mäkin kirjotan kirjeitä mun mummolle. Ja vaikka on monta kymmentä vuotta meidän välissä, niin kyllä niitä yhteisiä mielenkiinnon kohteita löytyy! Toivon että musta tulee vanhana vähän samanlainen kuin hän. :D
  Ja todellakin Sephora haulia kehiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana sä❤️ Tuo on niin totta, on tosi tärkeetä pitää yhteyttä. Ihanaa että lähettelette ihan paperisia kirjeitä, niin virkistävää tän kaiken teknologian keskellä :) Säkin puhut mummostasi kauniisti, mummot on kyllä todellisia esikuvia! Sephora haul lähti julkaisuun itseasiassa just äsken!;)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja tosi mukavan kuuloinen reissu! :) Mäkin tykkään Tukholmasta, siellä on hyvät shoppailumahdollisuudet, hyviä ravintoloita ja kaunis vanhakaupunki. :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä