Slider

Hulluna Korealaiseen ihonhoitoon

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

IMG_0666

Kuten jo aiemmin tällä viikolla lupailinkin, tänään postailen vähän korealaisista ihonhoitotuotteista! Siis vitsi, mä olen aivan ihastanut!! Siinä missä olen ihan hulluna meikkihin, olen nykyään myös ihonhoitotuotteisiin - olen tosiaankin kokenut jonkun uudelleenheräämisen ihonhoidon suhteen. Mulla on ollut ihonhoidon suhteen pitkään sellaiset ns. vakkarituotteet. Oon pärjännyt ihan markettituotteilla, ja niistä on löytynyt mulle sellaiset perushyvät tuotteet. Olen aika pitkälti jumittanut samoissa tuotteissa siitä asti, kun olen ollut yläasteella. Tässä reilussa seitsemässä vuodessa on kuitenkin kerennyt tapahtua mun iholla muutoksia (mm. stressi,  hormonaalinen ehkäisy, ja noh, ikä...) ja huomasin, ettei samat tuotteet ja sama kasvojenpesu-kasvovesi-rasvaus-rutiini ei enää yksinkertaisesti tehoa samanlailla. Iho oli jotenkin tukkoinen, kuivui ja hilseili varsinkin näin talvella, otsassa oli (ja on edelleen, muttei yhtä pahana) pientä hormoninäppyä sekä se tietynlainen hehku oli kadoksissa.  Mä olin muutamista Facebook-ryhmistä ja blogeista lukenut korealaisten ihonhoitotuotteiden tehokkuudesta, ja aloin kiinnostua.

IMG_0671

Pari kuukautta sitten meidän Thaimaan reissulla mä eräässä ostoskeskuksessa ihan sattumalta törmäsin Etelä-Korealaiseen The Face Shopin liikkeeseen, ja kysyin myyjältä neuvoa putsariin, joka vie ihomeikin mennessään kerralla, sekä serumiin, joka on tarkoitettu todella kuivalle iholle. Hän suositteli mulle merkin Mango Seed-sarjaa, eikä olisi voinut suositus mennä enempää nappiin. The Face Shopin Mango Seed-sarjan putsari on öljymäistä, ja muuttuu vaahtomaiseksi, kun sillä pesee kasvoja. Olin niin tottunut siihen, että puhdistuksen jälkeen saa vielä monen vanulapullisen verran hinkata meikinjämiä ihosta pois misellivedellä. Tämän jälkeen misellivesi jäi kuitenkin ihan tarpeettomaksi, sillä meikinjämiä ei yksinkertaisesti naamassa enää ollut. Vedenkestävää ripsaria tämä ei kuitenkaan vie mennessään, joten sitä varten kannattaa olla oma tuotteensa.  Serumeiden puolesta taas oon kokenut heräämisen kerrostamisen osalta, joka on ominaista mm. korealaiselle ihonhoidolle. Siinä missä ennen lätkäisin kasvoveden jälkeen vaan kasvorasvan naamaan, nykyisin kerrostan alle paria erilaista serumia ennen kasvorasvaa. Iho tuntuu niin hyvältä ja kosteutetulta! Pari päivää sitten, kun huomasin The Face Shopin putsarin ja serumin alkaneen olla noin puolillaan, olin ihan paniikissa, että mistä näitä saa lisää. Mun iho ei nimittäin ole aikoihin ollut niin hyvässä kunnossa kuin nyt näiden käyttöönottamisen jälkeen, joten en todellakaan ollut valmis luopumaan! :D Mä onneksi näin jostain Fb:n beautyryhmästä, että Tallinnassa Virukeskuksen Kaubamajassa olisi ihan ok valikoima korealaisia ihonhoitotuotteita. Olisin toki voinut netistäkin tilata, mutta mä jotenkin tykkään ihan fyysisesti hypistellä ja fiilistellä tuotteita, ainakin jos en ole ennen niitä käyttänyt. Meidän Tallinnanreissu tuli tosi hyvään saumaan, joten sieltä sitten koitin etsiä mahdollisimman samankaltaisia tuotteita. Muutaman päivän testailun jälkeen ostamani Misshan putsari ja It's Skin:in kosteuttava serum ovat vaikuttaneet  ominaisuuksiltaan ja vaikutukseltaan hyvin samankaltaisilta ja todellakin yhtä tehokkailta kuin The Face Shopin.  

IMG_0645-2 IMG_0652

Kasvonaamiofanina tykkään myös hirveesti näistä erilaisista maskeista. Näissä k-beautyjutuissa sheet maskit tuntuvat olevan kovassa suosiossa, sekä pienemmille ja herkemmille alueille, kuten huulille ja silmänalusille puolestaan geelimäiset maskit. Nämä on tosi edullisia, noin 2-5€kpl. Eniten olen käyttänyt kosteuttavia ja kirkastavia maskeja, ja ne ovat olleet tosi hyviä ja tehokkaita!

Onko siellä muita samoihin ihonhoitotuotteisiin hurahtaneita/kiinnostuneita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä