Slider

Weekend randoms

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

IMG_0002-3

Me vietettiin poikaystäväni kanssa myöhäistä ystävänpäivää Lahden Seurahuoneen brunssin merkeissä, sillä ei itse virallisena ystävänpäivänä päästy valitettavasti näkemään toisiamme. Mutta niinhän se on, ettei tällaisia juttuja pidä ajoittaa vaan ystävänpäivälle koska pakko, vaan mieluiten ihan muuten vaan koska se tuo sellaista kivaa ekstraa yhteiseen arkeen. Tuolla brunssilla pärjäsin pitkälle iltapäivään (kuvassa ei siis tosiaankaan kaikki mitä söin), apua miten täynnä mä olin :D

IMG_0061

Käytiin nopeasti räpsäisemässä musta muutamat kuvat, joista sitten lisää myöhemmin. Vaikka lauantaina paistoi aurinko ja oli ihanan keväistä, niin herra miten kylmä ulkona sit oikeasti olikaan! Olisin halunnut ottaa nuo kuvat ilman takkia, mutta turha toivo - mä en tosiaan ala muutaman kuvan takia tuolla palelluttamaan itseäni.

IMG_0160 IMG_0167

Ihan vaan kotona olemista, ja tietty tulppaaneja koska ärsyttävä blogiklisee :D En nyt ala tähän jorisemaan niistä yhtään enempää, mutta jee kevät!! Olen fiilistellyt tänä viikonloppuna niinkin perusjuttuja kuin ihan vaan kotona hengailua, siivoamista, ruuanlaittoa ja kodin laittamista. Kyllä sitä kotona olemista osaa vaan ihan toisella tapaa arvostaa, kun suurimman osan viikosta on opintojen perässä muualla. 

IMG_0102 IMG_0132

Tän viikonlopun teema on tosiaan tainnut olla aamiaseen panostaminen :D Mutta hei, itseään täytyy hemmotella välillä. Varsinkin sellaisina aamuina, kun ei ole herätystä eikä mitään suunniteltua tekemistä, on ihanaa tehdä nätisti aseteltu herkkuaamupala ihan vaan itseään varten. Oon aivan koukussa avocadotoasteihin, ja niitä tuleekin vedettyä harva se päivä. Tein myös pitkästä aikaa smoothiebowlin, mutta mä en oo niin suuri niiden fani. Enemmän ehkä tykkään smoothiesta ihan smoothiena. Avocadotoastien kanssa syön vielä yleensä kananmunan tai pari, ja smoothiebowlin joukkoon lisään riisiproteiinia - mua ei nimittäin noin hiilaripitoinen setti pitäisi tuntia kauempaa kylläisenä. Ajattelin muuten postailla hieman tarkemmin mun ruokavaliosta, mikäli kiinnostusta löytyy?

Ihanaa sunnuntaita kaikille

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä