Slider

Tavoitteita vuodelle 2017

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

IMG_0166-4

Nyt kun ollaan jo hyvää vauhtia vuoden 2017 puolella, on tarpeellista miettiä niitä juttuja, joita haluaa tänä vuonna saavuttaa. Viime vuonna listasin näitä tavoitteita sekä omaan henkilökohtaiseen "inspiraatiokirjaani" että blogiin, ja huomasin, että menetelmä on ihan uskomattoman toimiva. Lähestulkoon kaikki ylös kirjoittamani asiat toteutuivat. Näin se vain on, että alamme vetää puoleemme hyviä asioita, kun uskallamme tosissamme tavoitella niitä ja ylläpitää positiivista mindsettiä! 

IMG_0097-3

Hyvinvointi

Viimevuonna tunsin hetkittäin laiminlyöväni omaa hyvinvointiani. Esimerkiksi pääsykoeurakka yhdistettynä kouluun ja töihin karsi esimerkiksi liikunnan, oman ja kavereiden kanssa vietetyn ajan lähes nolliin, sekä jouduin turvautumaan parin kuukauden ajan lähes joka päivä johonkin valmissalaatteihin ja muihin nopeisiin ruokiin. Mikä on tietty ihan ymmärrettävää tuollaisessa tilanteessa. Tänä vuonna haluan kuitenkin panostaa itseeni ja omaan hyvinvointiini enemmän. En tarkoita tällä nyt vaan liikuntaa ja terveellistä ruokaa - mun mielestä on äärimmäisen huolestuttavaa, jos hyvinvoinnin ylipäätään käsittää vaan fyysisellä tasolla. Enemmän aikaa kavereiden kanssa, sopivasti liikuntaa, armoa itseä kohtaan, paljon unta, terveellistä ruokaa mutta myös herkkuja, paljon rakkautta ja positiivisuutta itseä ja omaa kroppaa kohtaan. Tämä olkoon mun mantra tälle vuodelle.

Matkustelu

Tämän tavoitteen aion pitää varmasti loppuelämäni! Haluan matkustella mahdollisimman paljon aina kun vain mahdollista, sekä lähelle että kauas. Ei tarvitse lähteä minnekään tuhansien kilometrien päähän ollakseen matkalla - matkalla voi olla jo ihan vaan itselle uudessa kaupungissa täällä Suomessakin. Mahdollisuuksia ja näkemisen arvoisia paikkoja on niiiin paljon!

IMG_0146-2

Blogi

Koulun ansiosta muuttuneen elämäntilanteen vuoksi blogia on tullut vähän laiminlyötyä, mutta what can I say, mun arvojärjestyksessä koulu vaan menee edelle. Haluaisin kuitenkin palata aktiivisempaan postausrytmiin, sillä mä todella nautin bloggaamisesta ja kaikki siihen liittyvä saa mut innostumaan ja hyvälle fiilikselle! Tasapainon löytäminen voi viedä hetken, mutta siihen haluan päästä tänä vuonna blogini suhteen. 

Ostoskäyttäytyminen

Haluan jokaisen ostokseni kohdalla todella pysähtyä ja miettiä, tarvitsenko tätä, tuottaako se minulle iloa ja käytänkö rahani mieluummin siihen vai laitanko saman rahan matkakassaan? Mieluummin haluan passin täyteen leimoja ja elämän täyteen uusia kokemuksia ja näkemyksiä, kuin kodin täyteen tavaraa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita mitään täysin askeettista elämää, mutta mieluummin sinne päin kuin toiseen ääripäähän eli materialismiin.

IMG_0169-3

ps. Loppuun pakko vielä pahoitella näiden kuvien laatua. Muutamaa päivää ennen näitä kuvia Phuketissa oli ollut aikamoiset sateet, ja kadut olivat kohdittain tosi liukkaita sateiden jälkeen. Mä tunnetusti ketteränä ja sulavaliikkeisenä naisena kaatusin heti tilaisuuden tullen ja kamera siinä mukana lentäessään otti vähän osumaa.. :D Objektiivi oli pari päivää tosi outona eikä oikein tarkentanut mitenkään fiksusti, mutta palasi loppureissusta sit kuitenkin ennalleen itsestään. Kaikki hyvin siis ainakin toistaiseksi! Mitä muuten tykkäätte tuosta asusta? Mä löysin tuon mekon muutamalla bahtilla jostain ihan random liikkeestä, mutta mun mielestä se oli vaan niin mun tyylinen ja söpö pitsihelmoineen kaikkineen!

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyviltä tavoitteilta :) voi hitsit, ihana mekko - meinasin nimittäin just kysyä et mistähän sitä ois saatavilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näitä on sit hyvä lähteä työstämään! :) Voi kiitos ihana ja haha voi eii, tää on tosiaan jostain ihan randompuljusta et en oikeen osaa sanoa tuohon mitään! :/ :D

   Poista
 2. Tosi hyviä tavoitteita! <3 Meistä varmaan jokainen pyrkii matkustelemaan tänä vuonna paljon! Mä alotan tän vuoden reissaamisen Balilta. :-) Mulla on ton materialismin kanssa sama tavoite. Näin vanhempana alkaa oikeasti miettimäänkin niitä enemmän. En oo muutenkaan ikinä ollut tyyppiä, joka ostaa vaatteen/tavaran vain halvan hinnan vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin kaikki todellakin tavoittelemisen arvoisia asioita! Oi että toi Bali, täällä yks kateellinen ilmottautuu :D ❤️ Ja jep, tuo materialismiasia on ihan totta. Mäkin vasta näin vanhemmiten oon ruvennut pohtimaan tätä asiaa, ja juurikin kuten sanoit en halua myöskään enää ostella juttuja vaan "koska oli halpaa"!

   Poista
 3. Hei ihana, mulla olis blogissa sulle haaste ♥ http://funfitfash.blogspot.fi/2017/01/aikuisten-kaverikirja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, täytyykin käydä heti kurkkaamassa sun blogista toi!!❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä