Slider

Testissä Maybeautyn The Incredible Facemask

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Mun ihonhoitorutiineihin ja viikottaisiin rentoutumishetkiin kuuluvat olennaisesti kasvonaamiot. Siksi innostuinkin kovasti yhteistyöstä MayBeautyn kanssa The Incredible Facemask-kasvonaamion tiimoilta! Mä olen ihoni suhteen ollut aina onnekas - kasvojeni iho on aina ollut todella helppohoitoinen ja hyvä. Epätasaisuuksia ja epäpuhtauksia mulla kuitenkin on aina silloin tällöin niinkuin jokaisella ihmisellä, eikä iho tietenkään aina ole parhaimmillaan. Erityisesti viimeaikoina mun iho on todennäköisesti hormonaalisista syistä ruvennut vihoittelemaan rasvoittumisen ja erilaisten epäpuhtauksien, kuten esimerkiksi mustapäiden muodossa. 

IMG_0104-4 IMG_0122-3


Kasvonaamio on pakattu superkäteviin matkakokoisiin "pussukoihin", jotka eivät vie tilaa juuri ollenkaan. Näitä aion varmasti ottaa mukaan vuodenvaihteessa koittavalle reissullemme! Naamio puristetaan pakkauksesta ulos, ja levitetään siveltimellä. Naamio on sen verran tujua ja tahmeaa tavaraa, että sivellin on kaikista mukavin vaihtoehto levitykseen. Nimimerkillä kokeilin myös sormilla levittämistä... :D Naamiota pidetään kasvoilla 30-45 minuuttia, jonka aikana se kiristyy ja kovettuu kasvoilla imien itseensä epäpuhtautta ja mustapäitä. Vaikutusajan jälkeen naamio irrotetaan varovasti kasvoilta. Naamio lähtee helposti yhtenä riekaleena kasvoilta. Riekaleesta voi ihan paljain silmin nähdä, kuinka epäpuhtaudet ovat tarttuneet siihen.  

IMG_0068-8
Kuvassa lähtötilanne, täysin meikitön iho. Ihon kunto on ihan hyvä, mutta kuten huomata saattaa, löytyy epäpuhtauksia muun muassa otsasta ja leuasta.


Hyvä muistaa naamiota tehdessä:

- Laita hiukset tiukalle korkealle ponnarille/nutturalle, ja sliippaa pikkuhiukset ja muut haituvat kunnolla kiinni päähän. Ei ole mukava fiilis, jos ne tarttuvat vielä kuivumisvaiheessa olevaan naamioon!

- Älä pidä parhaimpia/vaaleimpia vaatteita naamiota tehdessä. Mä innostuin ensimmäisellä kerralla naamiota laittaessa pistämään sitä vähän turhan reippaalla kädellä toiselle puolelle kasvojani, jolloin se lähti valumaan.

- Kierrä kaukaa hiusraja, kulmakarvat/muut kasvojen karvat jotka haluat säilyttää. Naamio on sen verran tehokas ja ihoon pureutuva, että se irrottaa myös karvoja!

- Herkälle silmänympärysiholle ei kannata laittaa naamiota.

IMG_0097
Naamio vaikuttamassa kasvoilla,välttäen hiusrajan, kulmakarvat ja ihon herkimmät kohdat

IMG_0132
Naamion pois ottaminen kasvoilta tuntuu nipistelevältä ja vähän epämukavalta, sillä se pureutuu niin hyvin ihoon. Se lähtee kuitenkin nätisti irti yhtenä palasena.


Naamiota olen testannut  jo hyvissä ajoin ennen tämän postauksen kuvien ottamista ja tekstin kirjoittamista, joten voin todella sanoa huomanneeni naamion auttaneen postauksen alussa mainittuihin ongelmiini pidemmälläkin tähtäimellä. Ihohuokoset supistuivat ja epäpuhtaudet vähenivät selkeästi kauttaaltaan, erityisesti suurimmasta ongelmakohdastani, nenänpielistä. Lisäksi naamion jälkeisinä päivinä huomasin ihon rasvaisuuden vähentyneen huomattavasti t-alueelta, jossa mulla sitä monen muun lailla eniten esiintyy! Jos kärsii mun lailla näistä ongelmista, suosittelen ottamaan tämän puhdistavan naamion osaksi ihonhoitorutiinia ja tekemään sen esimerkiksi aina kerran viikossa.

IMG_0161-3
Ja vielä naamion jälkeistä pärstää! Iholla ilmeni kohdittain pientä punaisuutta, joka johtui naamion pois ottamisvaiheesta. Kuitenkin tunne iholla oli yleisesti freesimpi ja ihon rauhoituttua kasvot olivat mattaisemmat ja tasaisemman väriset.


Ja vielä loppuun, teidän ihonhoitohetkien iloksi koodilla hennamask saatte MayBeauty.fi verkkokaupasta 30% alennuksen! Koodi aktivoituu automaattisesti linkkiä painaessa, joten koodin muistamisesta/unohtamisesta ei tarvitse huolehtia :) Tässä on myös oiva ja varmasti mieluinen viimehetken lahja pukinkonttiin!

4 kommenttia:

 1. Kiitos hyvistä ohjeista! Täytyypä kokeilla jos olis apua tästä munkin näppyihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että näistä ohjeista oli sulle hyötyä! :) Suosittelen kyllä lämpimästi testaamaan!!

   Poista
 2. Tää on kyllä itellä ihan suosikkinaamioita. Puhdistaa ihon perusteellisesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, mullakin ihan suosikkien joukossa! :) Sanoppa muuta!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä