Slider

My favorite beauty vloggers x 4

torstai 15. joulukuuta 2016

Koska viimeaikoina vlogit ovat olleet niin pinnalla, ajattelin mä vinkata teille mun suosikkivloggaajista! Kaikista tuben aihepiireistä eniten mua kiinnostavat kauneusvloggaajat ja meikkitutoriaalit, ja niitä seuraan tosi aktiivisesti. Nämä ihmiset ovat ihan järkyttävän taitavia meikkaajia ja erityisesti heidän tyylinsä meikata iskee muhun kaikista eniten. Lisäksi he vaikuttavat aivan ihanilta persoonilta! Heidän videoiltaan saa ihan mahtavia vinkkejä niin meikkilookkeihin, erilaisiin tekniikoihin ja itse meikkituotteisiin sekä välineisiin. Näiden tyyppien tutojen pohjalta koitan vaivalloisesti itsekin aina välillä vääntää mun omia lookkejani :D "Kuviksi" linkkasin alle suosikkivideoitani, joita olen itse useasti hyödyntänyt meikissäni/joita haluaisin kokeilla lähitulevaisuudessa!


Jaclyn HillManny MUA Carli BybelNikkieTutorials


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä