Slider

Sarjavinkit talveen x 4

sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Tänä pimeänä ja kylmänä vuodenaikana mä löydän itseni aina useammin ja useammin lämpimän viltin alta katselemasta jotain sarjaa. Mä myös rakastan aloittaa viikonloppuaamut tai kiireettömät aamut katsellen hyvää sarjaa samalla kun syön aamupalaa tai hörpin aamukahvia! Ja tästä tavasta ei poikennut tämäkään aamu. Ainakin itselleni sarjavinkkauspostaukset ovat yksiä lemppareista, ja ajattelinkin, että tämän vuodenajan vallitessa tällainen postaus voisi tulla ihan hyvään saumaan. Tässä siis mun lemppareita pienen esittelyn kanssa:

IMG_0244
Jane The Virgin

Tiivistetysti tämä sarja kertoo nuoresta naisesta, joka on päättänyt säästää itsensä avioliittoon, mutta lääkärikäynnillä hänet keinohedelmöitetään vahingossa ja hän tulee raskaaksi. Tämä sarja on juonenkäänteissään ihan hullu ja päätön, mutta juuri sopivan hullulla ja jännittävällä tavalla, että mielenkiinto säilyy :D Mun mielestä yksi parhaista uusista sarjoista, joita on vähään aikaan tullut.


Devious Maids

Tämä sarja kertoo latinoamerikkalaisista sisäköistä, jotka ovat tiivis ystäväporukka keskenään. He työskentelevät julkkisten/rikkaiden henkilöiden kotona, ja siellä myös sattuu ja tapahtuu. Tämä sarja on tosi jännittävä ja tähän jää niin pahasti koukkuun! Ps. Tämä sarja on Täydellisten Naisten tekijöiltä, joten voin melkeinpä luvata, että jos Täykkärit iskee, niin silloin iskee tämäkin!
IMG_0299-3
Gilmore Girls

Niin ihanan arkinen hömppäsarja. Sarja kertoo Amerikkalaisella pikkupaikkakunnalla asuvista äidisä ja tyttärestä, joiden elämässä tapahtuu erilaisia käänteitä, joihin ihan normaali-ihmisen on helppo samaistua. Periaatteessahan tämä sarja kertoo ihan peruselämästä, mutta kai siinä se viehätys onkin!

The Weeds

Tämä sarja kertoo perheestä, johon kuuluu äiti, isä ja kaksi poikaa. Isä yllättäen kuolee, ja perhe alkaa kärsiä taloudellisista vaikeuksista. Äiti ratkaisee nämä vaikeudet alkamalla myymään huumeita, mikä vie perheen erilaisiin ja vaarallisiin seikkailuihin. Tämä sarja ei ole ainakaan mun mielestä sieltä kaikista "kevyimmästä" päästä, mutta silti tosi koukuttava!
IMG_0307-2

Löytyikö tästä listauksesta omia suosikkeja, tai lähteekö joku heti katseluun?

4 kommenttia:

 1. Haha tuo mitä sanoit ensimmäisestä sarjasta on kyllä totta, se kuuluu myös mun suosikkeihin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah jep, se on kyllä tavallaan niin järjetön mutta munkin ehdoton lemppari! :D

   Poista
 2. Ton ensimmäisen oon spotannut nyt tosi usein näiltä listoilta, eli pitäis ilmeisesti kurkata kyseinen sarja! Muitakaan noista en oo vielä ikinä katsonut, joten kiitos vinkeistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan varmasti kurkkauksen arvoinen! :) Jee kiva että pystyin olla avuksi, ei kun katseluun vaan❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä