Slider

Päivitystä keittiöön

perjantai 21. lokakuuta 2016

IMG_0009-2

Huh ja jee, viimein tämä keittiöprojekti on valmis!! Tästä ruokailuryhmän uudistamisesta vaahtosin jo aikaisemmassa postauksessa viimekuussa, ja nyt on sitten uusi sellainen paikoillaan kotona. Olen niin tyytyväinen tähän kokonaisuuteen, sopii mun nykyiseen hieman aikaista modernimpaan makuun niin hyvin. Meille tosiaan rantautuivat Ikean Docksta-pöytä ja Jyskin Klarup-tuolit, jotka pelaavat mun mielestä nätisti yhteen! Jos ketään budjettisisustajaa muuten kiinnostaa, nämä ovat aika hyvä  edullisempi samankaltainen versio Eero Saarisen Tulppaani-pöydästä ja Vitran Eames-tuoleista! Ruokailuryhmän myötä meillä vaihtuivat myös keittiön verhot, sillä entiset beiget paksut kangasverhot alkoivat näyttää omaan silmääni jotenkin raskailta uuden pöydän ja tuolien kaverina. Ja joo, tiedän, että nuo verhot on ihan överipitkät, mutten maltttanut hyvän valon sattuessa olla ottamatta kuvia :D Tätä nykyä ne kuitenkin on jo lyhennetty, don't worry. Kiinnittäkää mieluummin huomio noihin verhopidikkeisiin (tai miksikä niitä nyt kutsutaankaan), joissa on söpöt tassel-tupsut!

IMG_0047-2 IMG_0078-2
Erityisen tyytyväinen olen tässä muutoksessa myös siihen, että tämä uudistus onnistui kokonaan myymällä vanhoja tai käyttämättä jääneitä huonekaluja tai sisustusjuttuja pois! Kierrättäminen on siis tältäkin näkökannalta aikas hyödyllistä. Se ei paljoa vaadi, että käy kaapit ja varastot läpi ja karsii sieltä pois kaikki sellaiset jutut, jotka ei enää itseä miellytä tai jotka eivät yksinkertaisesti ole olleet enää vähään aikaan käytössä. Meille on ainakin tässä parin vuoden aikana kerennyt kertyä yhtä sun toista, hullua miten sitä tavaraa aina tuppaakin kertymään!
IMG_0063 IMG_0033

Mitäs te tykkäätte uudistuksesta? :)

2 kommenttia:

  1. Oi miten kaunis keittiö!! :-)

    VastaaPoista
  2. Oi onpa ihanan näköstä! Mäkin oon alkanut haaveilemaan pyöreestä ruokapöydästä ja toi vois olla yks aika potentiaalinen vaihtoehto :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä