Slider

Sisustuksen panosta & pihistä

tiistai 13. syyskuuta 2016

Mä rakastan sisustamista, rakastan ihailla muiden kauniita koteja ja tykkään selailla Pinterestistä kuvia upeista sisustuksista. Mä en kuitenkaan aina rakasta kaikkien ihanien sisustushömpötyksien hintoja, joten väittäisin, että mun silmä on aika hyvin harjaantunut ns. korvaavien yksilöiden suhteen. Tästä inspiroituneena päätinkin toteuttaa tällaisen piensisustuksen pihistä & panosta-postauksen ja paljastaa omat edullisen sisustuksen aarreaittani!
sisustuskollaasi1

Elce Stockholmin ja Chhatwal & Johnsonin graafisesti kuvioidut tyynynpäälliset ovat mun sisustussilmääni puhdasta täydellisyyttä, ja mielelläni kotiuttaisin noista tyynyistä vaikka jokaisen! Kuitenkin mun mieleni on etenkin sohvatyynyjen suhteen sen verran vaihtelevainen, että olen katsonut fiksuimmaksi pysytellä hieman edullisemmissa versioissa. Tyyriimpien siskojensa tyyliä  kovasti jäljittelevät oikean puolen yksilöt ovat peräisin H&M Homelta.

sisustuskollaasi4.jpg

Mun mielestä Riviera Maisonin hopeiset kynttilänjalat ovat aivan ihania, mutta mä olen siitä hassu tyyppi, että asetan tietyille tuotteille päässäni ihan omia hintarajoja. Kynttilänjalkojen suhteen mun kipuraja menee jossain 30 euron hujakoilla, joten ainakin vielä sanon vasemmanpuoleisille versioille no thanks! Sen sijaan hyvinkin vastaavanlaisia löytyy niinkin erikoisesta paikasta kuin Ikea, ja ihan vaan parilla eurolla. Lisäksi olen tykästynyt esimerkiksi Kärkkäiseltä saatavaan Kotoilu-nimiseen merkkiin, jolta on peräisin oikean puolen alimmainen kaunis kynttilänjalka!

sisustuskollaasi3.jpg

Mä aina ihastelen Riviera Maisonin kauniita ja laadukkaita huonekaluja, kuten esimerkiksi kuvan nojatuolia ja söpöä pikku rahia, mutta pakko myöntää, ettei RM:n huonekalujen hinnat ole mitenkään kovin pieniä tai söpöjä. Vannon joskus kotiuttavani panosta-puolen kaksikon, mutta sitä päivää odotellessa voisi tyhjää paikkaa sydämmessä täyttää Elloksen RM-tyylisellä nojatuolilla ja rahilla, joka itseasiassa meiän kodistakin jo löytyy!

sisustuskollaasi2

Kauniit maljakot ja vaasit ovat mulle kukkien rakastajana olennainen osa sisustusta. Ylläriylläri Riviera Maisonilta löytyy aivan ihania sellaisia, sekä lisäksi Maison Helsingin maljakoista voisin ottaa mukaani vaikka jokaisen! Monesti maljakot ovat kuitenkin yllättävän hinnakkaita, mutta mä olen onneksi havainnut edullisemmille kauniille maljakoille muutamat hyvät paikat. Nimittäin Hemtex ja Plantagen! Näistä kahdesta liikkeestä mä olen löytänyt muun muassa kauniita pyöreitä lasimaljakoita sekä hopeisia vähän korkeampia versioita.

Tämä oli mun eka panosta&pihistä-postaus ikinä, joten kertokaahan ihmeessä, että mitä piditte? :)

10 kommenttia:

 1. Todella ihana postaus ♥ Mun mielestä sisustuskuvista onkin tarkoitus saada inspiraatiota eikä välttämättä ostaa juuri niitä samoja juttuja, joten edullisemminkin voi päästä löytämällä samaa tyyliä olevia esineitä :) Tälläisiä postauksia olisi kiva lukea enemmänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihanaa että pidit❤️ Tuo on tosi hyvä pointti ja fiksua ajattelua! Mä taas vaan oon välillä sellainen että kehitän pakkomielteen johonkin tiettyyn juttuun jonka on oltava just eikä melkeen, heh:) Pitääkin katsoa, jos toteuttaisin toisesta aihepiiristä tämäntyylisen postauksen! :)

   Poista
 2. Tää oli tosi hyödyllinen postaus, tykkäisin lukea myös lisää tälläsiä! :-)
  Pakko varmaan kipittää tohon viereiseen Ikeaan hakemaan noita kynttilänjalkoja, näyttää sen verran kivoilta! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että postauksesta oli sulle hyötyä, pitää taas toteutella tän tyylisiä! :) Hehe Ikeaan vaan, sieltä kyllä löytyy aina vaikka mitä kivaa :D

   Poista
 3. Ihana postaus. Fiksu idea ja siisti toteutus, tykkäsin!!

  VastaaPoista
 4. Hyvä postausidea ja kaunis toteutus! Tuo Ellos on muuten uusi tuttavuus mulle, aiemmin en ole ajatellutkaan että sieltä saisi kivoja kodin tavaroita ja vaatteita, mutta nyt olen kotiuttanut sieltä jo matonkin ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Aino!! :) Joo mulla on kans Elloksen kanssa ollut vähän sama juttu, että ennen ton rahin hankkimista en ollut älynnyt mitä kaikkea sieltä löytyykään! Oi vitsi, kiva et säkin oot tehnyt sieltä löytöjä :)

   Poista
 5. Super ihana blogi sulla!<3 Saitniin uuden lukija:)

  Terkuin Harriet
  https://harrietgripenberg.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Harriet!❤️ Tervetuloa vaan seurailemaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä