Slider

Kasvonaamiorakkautta

perjantai 30. syyskuuta 2016

Mä olen aina ollut suht kova kasvonaamiofani, joten mä lähdin innokkaana (ja miljoonien hehkutusten siivittämänä) testaamaan uusia Lorealin Pure Clay-naamioita. Mä päätin ottaa testiin tämän glow maskin, ja niin oli päättänyt muutama muukin - saatiin kiertää viisi kirottua kauppaa ennenkuin sain hyvällä tsägällä yhden tuollaisen käsiini :D Suosittua tämä siis on!
IMG_0261
Mun iho on ollut aina kuivuuteen ja herkkyyteen taipuvainen, ilman sen kummempia epäpuhtauksia. Viimeaikoina se on kuitenkin todennäköisesti hormonaalisista syistä ottanut oikein asiakseen rasvoittumisen ja jatkuvan kukkimisen - wuhuu. Kunnon syväpuhdistava naamio oli siis todellakin paikallaan. Naamio näytti ja tuntui tehokkaalta kasvoilla, se nimittäin kuivui kiristävän tuntuiseksi koppuraksi ja pureutui ihohuokosiin oikein toden teolla. Seriously, ennen tätä naamiota mä en edes tiennyt, että mulla on tällaiset ihohuokoset :D Yllätys kasvonaamion pois pestyä oli kuitenkin se, ettei sen jälkeen jäänyt laisinkaan kiristävää tunnetta kasvoille, mikä on aika yleistä näin tujujen naamioiden kohdalla. Tämän naamion voi siis ihan huoletta tehdä parikin kertaa viikossa!
IMG_0276
Mä suosittelen tätä naamiota kaikille, paitsi ehkä niille, kenellä on ihan supersuper herkkä iho. Tuote on kuitenkin ainakin omassa mittakaavassani aika jytyä, ja kasvonaamion tuoksu oli yllättävän voimakas. Mulla naamio myös toimi niin, että kun olin tehnyt edellisenä iltana naamion, ihoni oli yön aikana niin sanotusti puskenut kaiken ihohuokosista löytyneen shitin pihalle (lue: valkopäitä ja finnejä). En siis suosittele tekemään tätä mitään edustusta vaativaa päivää ennen! :D IMG_0293

Oletteko te jo testanneet näitä Pure Clay-naamioita, mitä tykkäsitte?

13 kommenttia:

 1. Onko tämä yhteistyö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eips, yhteistyöstä ilmoitan aina erikseen niin kuin asiaan kuuluu :)

   Poista
 2. Pitänee testata tätäkin :) Mulla on tällä hetkellä se Lumenen pikakasvohoito, suosittelen sitäkin kokeilemaan! Kukkiiko sullakin muuten naama tietyistä kohdin? Mulla on ihan järkyt finnit ollu leuan alueella nyt pari kuukautta, johtunee ilmeisesti kans just hormonaalisista syistä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan! :) Oi että, tuosta Lumenenkin tuotteesta oon kuullut niin paljon hyvää, täytyy hakea tässä joku päivä testiin sekin :) Mullakin kukkii leuka ja erityisesti otsa!! On tää raivostuttavaa, hormonaaliset syyt vissiinkin aika yleisiä näiden ongelmien takana.. Toivotaan, että meillä kummallakin tasaantuis pikkuhiljaa! :)

   Poista
 3. Mietinkin juuri, että pitäisi kokeilla jotain uutta ihanaa kasvonaamiota, eli tämä vinkkaus tuli hyvään saumaan! Vaikuttaa hyvältä tuotteelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva että sulle oli hyötyä tästä vinkistä :) Kokeiluun ehdottomasti!!

   Poista
 4. Mä oon noita purkkeja hypistelly kaupas ja miettiny et toimiikohan ne :D Kiva kun esittelit tälleesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe joo näihin kyl tuntuu että törmää ihan joka tuutissa, ja usein näin hehkutetuista kelaa että onks ne nyt niin hyviä! Mutta joo mä kyllä tykkäsin, mukava jos oli sulle hyötyä :)

   Poista
 5. Uu, vaikuttaa aika hyvältä naamiolta! Pitääkin testata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ainakin tykkäsin kovasti, testiin vaan jos vähääkään kiinnostelee! :)

   Poista
 6. Oon miettinyt jo vähän aikaa uuden kasvonaamion ostamista ja tää vaikuttaa todella kokeilun arvoiselta tuotteelta! Tosi kiva kuulla sun mielipide kyseisestä naamiosta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä hakea tämä testiin, mun mielestä tää on hintalaatusuhteeltaan tosi hyvä tuote! :) Kiva jos tämä postaus oli sulle hyödyksi :)

   Poista
 7. Joo mulla sama! Juoksin ympäri ämpäri liikkeestä toiseen, kun joka paikasta tuote oli "tilapäisesti loppu" :D.. mutta siis ihan samanlaiset kokemukset ku sulla eli kylppärin kaapista edelleen löytyy! Ootko testannu muita ton sarjan tuotteita ku ton yhen ? :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä