Slider

5 Powerful quotes that inspire me

torstai 4. elokuuta 2016


Siitä asti, kun vuosia sitten rekisteröidyin weheartitin maailmaan, olen rakastanut erilaisia quoteja. Mulle kirjoittaminen on ollut aina se rakkain itseilmaisun keino, joten hyvin asetellut ja harkitut sanat todellakin tekevät muhun vaikutuksen. Mielestäni se millaisista quoteista pitää, kertoo ihmisestä aika paljon. Tuli mieleen lausahdus johon joskus törmäsin samaisella sivulla: you don't really know me until you see my Weheartit :D 

quote1

Uskoi sitten Jumalaan, johonkin muuhun tai ei mihinkään edeltävistä, on mun mielestä maailman tärkeintä harjoittaa jokapäiväistä kiitollisuutta ihan perusasioista! Niinkuin vaikka siitä, että on saanut mahdollisuuden ylipäätään herätä, olla elossa ja olla terve.


quote2

Let's face it, jotkut ihmiset kulkee elämän läpi kuin lampaat. Pitää sulautua joukkoon, tehdä kaikki asiat samanlailla kuten muutkin, eikä saa olla liian mitään. Ja jos joku on vaikka esimerkiksi liian erilainen, liian lahjakas tai liian fiksu, nämä lampaat ottavat hänet silmätikukseen ja puhuvat oikein porukalla pahaa. Mun mielestä tällaisten ihmisten mielipiteistä ei pitäisi ikinä välittää, vaan olla ylpeästi oma itsensä ja tehdä omaa juttuaan.


quote6

Tämä quote inspiroi mua etenkin tulevana opettajana. Haluan saada pienet ihmiset uskomaan itseensä ja omiin kykyihinsä, ja olla heidän elämässään se tsemppaava ja turvallinen aikuinen. Sellainen on mun ihanneopettaja!


quote3
Tämän mä olen todennut niin monesti elämäni aikana. Yleensä ihmiset, jotka eivät viitsi ajatella asioita muista kuin omasta näkökulmastaan, ovat niitä kaikista äänekkäimpien ja kärkkäimpien mielipiteiden laukojia. Sitä vastoin silloin, kun sanoissa ja ajatuksissa on sisältöä ja syvyyttä, ei niitä tarvitse tuoda esille aggressiivisesti tai erityisen äänekkäästi.


quote5
Voisiko tuota enää paremmin sanoa! Mä olen ihan ehdottomasti sitä mieltä, että vaikka joku olisi kuinka hyvännäköinen, kaunis tai komea, jos luonne on ruma, ei mun silmissä koko ihminen enää vaikutakaan niin viehättävältä. Puolestaan ystävällinen ja kiltti ihminen on mun silmissäni aina  todella kaunis. Ihan aina!

6 kommenttia:

 1. Mä oon myös aina pitänyt paljon quoteista! Kolmonen ja vika olivat eniten mun tyylisiä :)
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että siellä on muitakin quotehulluja :) Nuo on kyllä niin osuvasti sanottu!

   Poista
 2. Ihana postaus <3 Oon kaikista ihan samaa mieltä, erityisesti tuo toiseksi viimeinen on tullut huomattua ja ensimmäinen on niin totta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aliisa! ❤️ Mustakin nuo on kaikki niin hyvin sanottu :)

   Poista
 3. Tää oli tosi ihana postaus. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä