Slider

Suomenlinnassa

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

IMG_2341 IMG_2355 IMG_2346 IMG_2363 IMG_2348

Saatiin kuin saatiinkin kaunis kesäpäivä tälle sunnuntaille, ja se tarkoitti sitä, että suunnattiin kohti Suomenlinnaa! Suomenlinna on mun mielestä niin ihana paikka kesäisin, ja hyvän kelin sattuessa saarta pitkin oli mukava kierrellä ja kaarrella, sekä myös pysähtyä kevyelle lounaalle. Ensi kerralla pitää kyllä ottaa omat piknik-eväät mukaan, sen verran ihana miljöö tuolla on laittaa piknikki pystyyn. Mulla on nyt jostain syystä ihan ekstrahyvä fiilis päällä, sillä tänään oli vaan niin kiva päivä!! Tekemistä aamusta iltaan, ajantaju suorastaan kadoksissa, ja vielä illalla käytiin meidän isovanhemmilla grillailemassa. Kesäinen Helsinki on mulle vaan niin puhdasta rakkautta, ja samoin läheiset ihmiset. Nämä kun sisältyy päivään, se ei voi olla muuta kuin hyvä! Toivottavasti teilläkin on ollut kiva sunnuntai, nyt hyvällä energialla ja akut täynnä tulevaan viikkoon :)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3 Itelläkin ois tarkoitus lähteä suomenlinnassa käymään tänään, niin kaunis paikka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Saga❤️ Kuulostaapa kivalta, tänään on varmasti ollut ihana keli pyörähtää siellä!! :)

   Poista
 2. Suomenlinna on kyllä kauniina kesäpäivänä upea ja mulla on jokavuotinen traditio mennä sinne just piknikille! :) Haha, viimeksi iski vielä oikein lapsenmielisyys ja lähdettiin linnoituksiin seikkailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta!! :) Juurikin piknikille aivan ihana ympäristö! Hehe niissä on kyllä mielenkiintoista kierrellä, mekin seikkailtiin niissä :p

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä