Slider

Our home - Updated version

maanantai 11. heinäkuuta 2016

Eräs lähipäivinä saatu postaustoive herätteli mussa idean tästä päivitetystä kotipostauksesta. En ole koskaan tehnyt näin kokonaisvaltaista kotipostausta, joten miksipä siis ei. Voisin tehdä näitä vähän useamminkin, tämä kun sai mussa aikaan sellaisen siivousmotivaatiopuuskan että! :D Korostan siis heti tähän alkuun, ettei meillä ole tyyliin koskaan näin siistiä. Kulissia siis, ainakin melkein ;) Täällä on tosiaan monet pienemmät ja suuremmat jutut muuttuneet sitten viime kotiaiheisten postausten. Vaikka mä tällainen ikuisuussisustaja olenkin, on meillä ollut sisustus jo jonkin aikaa "valmis". Siispä tervetuloa meidän pikkuriikkiseen kotiin!Eteisestä ei paljoa näytettävää tai sanottavaa ole, se on nimittäin aiiivan minimaalinen. Vähän jotain mielenkiintoisuutta tuohon tilaan olen yrittänyt tuoda graafisilla kuvioilla varustetuilla matoilla, jotka on mun mielestä tosi kivoja!

IMG_1619-2 IMG_1632 IMG_1907-3 IMG_1671

Makkarissa mun mielestäni kivoimpia juttuja ovat muun muassa meidän itse tekemä pehmustettu sängynpääty ja tietenkin mun valtakuntani eli meikkipöytä, jota olen myös itse tuunaillut marmorikuvioisella dc-fixillä! Ainakin tän huoneen perusteella mussa asuu pieni diy-hifistelijä :D

IMG_1718 IMG_1689 IMG_1954 IMG_1727

Meidän kodissa on avokeittiö, eli keittiö ja olohuone on vähän niin kuin yhtä "suurta" tilaa. Tähän meidän minikotiin se tuo edes vähän tilan tuntua, joten hyvä ratkaisu siis! Pidän siitä, että keittiö on suhteellisen uusi, ja lisäksi valkoinen korkeakiilto miellyttää mun silmää.

IMG_1752 IMG_1924 IMG_1835 IMG_1774

Olohuone on varmasti mun lempparipaikka meidän kotona, ja syypää siihen on tuo meidän sohva! Se on ehkä maailman mukavin istua!! Vaalea värimaailma muutaman kivan yksityiskohdan, kuten kuviollisten tyynyjen ja neulotun pallorahin kanssa on se, mistä itse pidän kaikkein eniten.

Huh, tämä oli varmasti kuvapainotteisin postaus minkä olen ikinä tehnyt! Mitäs te sanotte, onko tällaiset kotipostaukset teidän mieleen?

16 kommenttia:

 1. Oi vitsi miten kaunis sisustus! Sisustaminen on kyllä sellainen ikuisuus projekti, enkä ainakaan itse saa koskaan omaa kotia miellyttämään silmää tarpeeksi. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon, kiva kuulla että miellyttää silmää! :) Ja äläpä muuta sano!! Aina sitä keksii jotain, mikä voisi olla erilailla :D

   Poista
 2. Teillä on ihan älykivakoti! Tykkään tuosta sisustuksesta kovasti :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle Heidi, meillä näköjään sisustusmaut kohtaa!! :)

   Poista
 3. Oii miten ihanan yksinkertaista ja raikasta! Itsellä onkin muutto pian edessä niin kyselisin mistä nuo ihanat graafiset sohvatyynyt ovat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, juuri sellaista linjaa on lähdetty hakemaankin! :) Ooh ihanaa, pääset sitten sisustelemaan oikein kunnolla! Sohvatyynyt on peräisin H&M Homelta, ihan lähiaikoina hankittu joten varmasti löytyy vieläkin valikoimista :)

   Poista
  2. Vau miten kaunis koti ♥ Sulla on kyllä sisustus-silmää! ♥

   Poista
 4. Vautsi, ihan unelmakoti sulla!:) Tosi kauniisti sisustettu!

  VastaaPoista
 5. Aivan upea koti! Mistä tuo sohva on ostettu? :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti!! :) Meidän sohva on peräisin Sotkasta :)

  VastaaPoista
 7. Mistä keittiön ruokailuryhmä ja tuo yksi vaalea rahi on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokailuryhmän pöytä on Jyskistä ja tuolit Ikeasta :) Rahi puolestaan Kärkkäiseltä peräisin! :)

   Poista
 8. Ihanan näköistä!
  Mistä eteisen graafinen matto? Se pidempi? Tosi hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Maria! :) Eteisen matto on löytö Kärkkäiseltä, tosin aika alkuvuodesta ostettu, mutta toivottavasti löytyy vielä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä