Slider

Random snaps from Paris

tiistai 14. kesäkuuta 2016

IMG_0388
IMG_0512 IMG_0483 IMG_0617 IMG_0685 IMG_0412

Upeaa arkkitehtuuria, kauniita rakennuksia, herkullista ruokaa, synttärikahvit Ladureella, auringonpaistetta, päämäärätöntä kiertelyä, rauhallisia kävelyitä oman rakkaan käsipuolessa kauniissa puistoissa.. Ainakin noista asioista oli meidän Pariisin reissu tehty Mä löysin hyvän tekosyyn vielä kerran palata tämän matkan kuviin, sillä latasin vihdoin ja viimein Lightroomin koneelleni. Nyt saa kyllä vanha kunnon Picasa tosiaankin jäädä, sillä tämä ohjelma vie kuvan muokkauksen ja laadun ihan uusiin sfääreihin. Miten mä olenkaan voinut muokkailla kuviani ilman tätä ohjelmaa?! Olisi muuten kiva kuulla mitä te pidätte näistä kuvista, huomaatteko eron entiseen?

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! :) Oi, mä haaveilen lightroomin ostosta, mutta ajattelin että lataan sen vasta kun saan hankittua kunnollisen tietokoneen! En jaksaisi odottaa! Blogin myötä on innostus kuvaamiseen ja kuvanmuokkaamiseen noussut niin paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla että tykkäät! :) Lightroom on kyllä ihan huippuhyvä ohjelma, tässä on 7 päivän kokeiluaika ja itsekin ajattelin kokeiluajan päätyttyä ostaa tämän. Ja ihan totta tuo mitä sanoit, blogi nostaa kovasti innostusta noita juttuja kohtaan! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä