Slider

Lost in Louvre

perjantai 10. kesäkuuta 2016

IMG_0592-003 IMG_0581 IMG_0628-001

Meidän viimeinen päivä Pariisissa oli vähän pilvisempi ja viileämpi - täydellinen museopäivä siis! Musta on ihanaa kaiken shoppailun, enemmän ja vähemmän päämäärättömän kiertelyn ja herkuttelun lomassa järjestää aikaa myös jollekin kulttuurikokemukselle. Varsinkin Ranskalla on niin upea historia, että olisi ollut suorastaan rikos olla hyödyntämättä tilaisuutta tutustua siihen! Louvre oli meidän onneksemme vielä ilmainen. Jostain kuulin huhua, että Louvre olisi nimenomaan sunnuntaisin ilmainen, mutta en tosiaan osaa mennä varmaksi sanomaan. Oltiin kuitenkin tosi iloisia tästä yllätyksestä! Jo pelkästään Louvre rakennuksena ja pihoineen oli aivan upea, mutta myös sisältä se oli täynnä vaikka mitä aarteita. Me käytiin tsekkaamassa pääosin vaan niitä perus turistijuttuja, kuten Mona Lisaa ja Milon Venusta.

IMG_0652-001 IMG_0665-001
IMG_0661

Louvresta lähdettiin vielä kävelemään kauniin vehreälle Tuileriesin puistoalueelle. Kyllä tuo paikka pisti vaan ihmettelemään, miten voi kaupungissa olla joka puolella vaan niin kaunista! Näin visuaalisena ihmisenä jatkuvan inspiraation niin kuvien kuin asujenkin suhteen tunsi vaan jatkuvan ja jatkuvan! Vaikka vasta muutama viikko sitten kotiuduttiin Pariisista, tekisi mieleni lähteä reissuun vaikka heti. Löytyykö sieltä muita reissukuumeisia?

4 kommenttia:

 1. Ranskassa olisi ihana päästä joskus käymään! Rakastan museoita, joten Louvreen pääseminen olisi unelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ihan ehdottomasti - nähtävää on vaikka millä mitalla! :) Louvre on kyllä upea paikka!

   Poista
 2. Sulla on aivan ihana blogi, jään jatkossakin seurailemaan! <3 Ja ois kyllä niin kiva päästä joskus Pariisiin!

  http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja samat sanat sulle!❤️ Tervetuloa seurailemaan :) Pariisissa kyllä kannattaa käydä pyörähtämässä jos vaan mahdollista, se on niin ihana kaupunki!

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä