Slider

Pariisin kuulumisia

tiistai 31. toukokuuta 2016

IMG_0397-001 IMG_0405

Bonjour! Pariisista ollaan nyt kotiuduttu, ja nyt olisi luvassa niitä matkakuulumisia! Tosiaan, me saavuttiin Pariisiin perjantaina jo hyvissä ajoin aamusta, joten ei päästy ihan heti checkautumaan sisään hotellille. Sepä ei noin kauniissa maisemissa ja aurinkoisissa sääoloissa haitannut, vaan jätettiin matkalaukut hotelliin säilytykseen ja lähdettiin kiertelemään! Ihan ensimmäisenä mun huomion kiinnitti nuo rakennukset, jotka olivat lähestulkoon kaikki ihan uskomattoman kauniita. Siis mikä arkkitehtuuri! Satuttiin myös ruokapaikkaa etsiessä onnekkaasti eksymään La Fayetten tavaratalon kattoterassille, josta oli upeat näkymät Pariisin ylle. Kannattaa ehdottomasti käväistä, mikäli noilla kulmilla liikkuu!

IMG_0442 IMG_0450

Vaikka ollaan molemmat Pariisissa jo aiemmin käyty, piti perus turistikohteet käydä tsekkaamassa. Eiffel-torni on aina yhtä vaikuttava, onhan se nyt rakkauden kaupungin ja oikeastaan koko Ranskan symboli! Tällä kertaa tosin tarkasteltiin Eiffeliä vähän eri paikasta käsin kuin monet muut turistit, tästä vinkkausta tulossa erikseen myöhemmin!

IMG_0508-001 IMG_0512

Mä täytin tällä matkalla 20 vuotta, ja sen kunniaksi käytiin juomassa synttärikakkumacaronskahvit Champs-Élyséen Laduréella. Ehkä täydellisin Pariisi-momentti ikinä! Tällaisena sokerihiirenä mä olen ollut macaronsfani jo vaikka kuinka kauan, ja näistä leivoksista kyseen ollessa on Ladurée aika ikoninen paikka. Oli kyllä paras synttäripäivä tähän mennessä!!

IMG_0572 IMG_0723

Pariisissa shoppailumahdollisuudet oli huikeat, ja mukaan tarttuikin pikkuisen jotain! Ei tosin tuosta Chanelin liikkeestä, buu. Suurin hullantuuminen tapahtui jälleen kerran Sephorassa, ja sanonpahan vaan lyhyesti että kirottu kauppa :D Mutta matkalla ja synttäreinä saa vähän hemmotella itseään, eiks niin! Kiinnostaisiko teitä nähdä mitä humpuukeja Pariisista oikein tulikaan haalittua mukaan?

2 kommenttia:

  1. Matkakuume senkun kasvaa, kun katseli näitä sun reissukuvia! Pariisi on yksi mun unelmien matkakohteista ja täytyy ehdottomasti päästä joskus sinne :) Ja ostosten esittely kiinnostaa enemmän kuin paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, eikun reissuun vaan! ;) Pariisi on kyllä niin ihana paikka etten voi kun vaan suositella :) Kiva kuulla että ostospostaukselle on kiinnostusta, täytyykin toteuttaa mahdollisimman pian!

      Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä