Slider

Light tones

sunnuntai 28. helmikuuta 2016

IMG_7954-001 IMG_7999 IMG_7960
Huomenta sunnuntaiaamuun! Mä yleensä tykkään postailla vasta illemmalla, mutta tänään mä heräsin jostain syystä jo aamu kahdeksalta aivan pirteenä ja kauhean postaushimon kanssa. Siispä täällä sitä hörpitään aamukahvia ja popsitaan eilen tehtyä raakasnickersiä (ihan ä l y t t ö m ä n herkkua, ansaitsee oman postauksensa!!) postauksen teon lomassa. Tosiaan, tämän ja edellisen postauksen välillä on ollut aikamoinen radiohiljaisuus, mutta mulla on ihan syykin - ne kuuluisat tekniset ongelmat. Meidän ihana mutta muistiltaan niin kovin pieni MacBook oli ihan kokonaan jumissa, sillä se oli täynnä mun blogikuvia, joista suurin osa oli vieläpä ihan turhia. Kuvien karsintaoperaationkin jälkeenkin muistia jäi sen verran vähän, että oli pakko hankkia jostain ulkoinen kovalevy, johon siirtäisin kaikki kuvat talteen, ja poistaisin ne koneelta vapauttaen lisää tilaa. No, ajatuksen tasolla tämä oli tietty helppoa. Aluksi saatiin vanhemmiltani ulkoinen kovalevy, joka ei sopinut MacBookin kanssa yhteen. Sitten ostin itse vastaavanlaisen, joka ei sekään toiminut Macilla. Vasta sitten kun laitoin poikaystäväni asialle, saatiin hommat hoitoon, ja nyt vanhat kuvat majailevat ulkoisella kovalevyllä :D Joten loppu hyvin, kaikki hyvin.
IMG_7978-001 IMG_7996 IMG_7965-001

Nyt kuitenkin itse asiaan - eilisen asuun! Tämä asu on ehdottomasti ollut mun viimeaikojen suosikki. Nyt, kun valoakin on alkanut olemaan aiempaa enemmän, on tehnyt mieli vetää ylleen jotain muutakin kuin sitä ainaista kokomustaa. Siispä aiemmassa ostospostauksessakin vilahtanut klassinen valkoinen suora takki ja siihen sointuva huivi it is! Olalle vielä kiiltonahkainen nude suosikkipikkulaukkuni, eikä muuta oikein tarvittukaan. Mulla oli tosi hyvä fiilis tässä asussa, toivottavasti se välittyy yhtä lailla kuvistakin Kertokaa toki, mitä mieltä olette tästä asusta?

6 kommenttia:

 1. Tosi ihana asu, sävyt on todella kauniit :)

  VastaaPoista
 2. Ja jälleen asu mikä on täysin mun mieleen<3 Ostin itselleni tammikuussa valkoisen takin ja se on kyllä ollut kevään odotuksen pelastus. Ehkä se kevät kohta sieltä saapuu :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että mun asut miellyttää! ♥ Valkoiset takit on kyllä varma kevään tulon merkki, eiköhän me kohta päästä vetäisemään ne niskaan ilmojen lämmettyä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä